Намісник Лаври пересів у Lexus?

В автопарку настоятеля Києво-Печерської Лаври поповнення. Новенький Lexus LX 570 вдалося зафільмувати знімальній групі "Гром TV". Журналісти під виглядом молодят орендували у владики "залізного коня" разом із водієм.

В автосалоні вартість такого авто, залежно від комплектації, стартує від понад мільйона гривень. Позашляховик розганяється до ста кілометрів за сім з половиною секунд. До послуг владики – система кондиціонування з незалежним охолодженням зон пасажир-водій; сидіння з семи-анілінової шкіри; додатковий паливний бак на 45 л; аудіосистема Mark Levinson Surround і 19 динаміків; DVD-програвач, вбудований у передню панель; 2 VGA-дисплеї, вмонтовані у спинки передніх сидінь із дистанційним управлінням для пасажирів, що сидять позаду, та багато іншого. Настоятель Києво-Печерської Лаври Павло відомий як поціновувач автомобілів марки Mercedes. За його словами, він володіє автомобілем Mercedes 1998-го року випуску. Ще одне творіння німецького концерну йому подарували на п’ятдесятирічний ювілей.

НОВИНИ

Європа просить Україну та Росію помиритися

Єврокомісія закликала Україну та Росію врегулювати торговельний конфлікт у найкоротші строки. Питання має бути вирішено відповідно до правил і зобов'язань Світової організації торгівлі (СОТ). На…